Deja nu mai este un secret că prezentatorii Nata Albot și Andrei Bolocan vor deveni în curând părinți. Aceștia s-au mutat de ceva timp în Canada, dar pentru că Nata organizează un șir de evenimente frumoase în țara-patrie, revine des acasă. Recent, viitoarea mămică a fost și speaker la TEDx Chișinău, iar revista noastră a reușit să-i adreseze câteva întrebări.

Deja nu mai este un secret că prezentatorii Nata Albot și Andrei Bolocan vor deveni  în curând părinți. Aceștia s-au mutat de ceva timp în Canada, dar pentru că Nata organizează un șir de evenimente frumoase în țara-patrie, revine des acasă. Recent, viitoarea mămică a fost și speaker la TEDx Chișinău, iar revista noastră a reușit să-i adreseze câteva întrebări, în timpul unei pauze.

unnamed (3)

După ce a ținut un discurs frumos și plin de emoții la TEDx Chișinău, Nata Albot a sculat toată lumea în picioare. Ne-a amintit că avem tradiții minunate, costume populare și covoare cu ornamente geometrice de care trebuie să ne mândrim. A mai relatat și despre evenimentele sale care se alfă la ce-a de-a doua sau a treia ediție, prin care a reînviat oarecum valorile noastre naționale.

unnamed (5)

Ne-a îndemnat să lăsăm jos hainele din piele care miroase a „gândire” sovietică și să ne unim pentru că doar prin „unire” le vom reuși pe toate. Deja știm că vor mai avea loc încă câteva festivaluri marca Klumea de care ne vom putea bucura din luna mai și până în iulie.

unnamed (4)

Revista noastră s-a ales și cu câteva declarații de-ale Natei despre sarcina sa, pe care le-am obținut după evenimetul din ziua de ieri. Așadar, am întrebat-o cum se simte în prezent și ne-a spus că: „Mă simt bine, vă mulțumesc că vă interesați.” De asemenea ne-am interesat și despre perioada zborului din Canada spre Moldova: „Nici nu mai țin minte cum a fost zborul, lucrurile care trec cu bine nu le prea țin în memorie. A fost cum a fost.”

unnamed (2)

Evident că ne-am dorit să știm și câte ceva despre reacțiile fetițelor sale, Sonia și Eva, dar și despre emoțiile viitorului tătic, Andrei Bolocan: „Fetele mele au fost foarte fericite! Pentru noi cu Andrei a fost o surpriză și noi ne-am propus până nu suntem siguri că această surpriză este o realitate, să nu sărbătorim prematur. Am lăsat lucrurile să meargă de la sine și în clipa în care medicii ne-au confirmat că totul e bine, ne-am zis: „OK, hai să începem să ne obișnuim cu gândul ăsta.”

unnamed

Ne-am permis să o mai întrebăm dacă va naște aici, în Moldova, și Nata ne-a răspuns: „Nu, eu intenționez să nasc acolo unde o să vrea Doamne, Doamne.” Ne-a mai spus că o să-și ducă toate evenimentele la bun sfârșit după care se va întoarce la Montreal, pentru că și acolo e „acasă”.

unnamed (1)

Vă mai spunem un mic detaliu, în timpul discursului, fetița din burtica Natei ne-a salutat, ea a decis că e timpul să aducă aminte publicului că și ea este prezentă la eveniment. A fost frumos!