În acest weekend Revista noastră a avut ocazia să le vorbească femeilor adunate la cea de-a II-a ediție a „Women's Days in Chișinău” despre cum se decid subiectele și se plasează titlurile în presa mondenă din zilele noastre. pentru câteva clipe, 50 de femei au devenit redacția EA.md și au decis ce subiecte aleg să scrie pentru 3 milioane de femei care ne citesc anual.

EA.md este o publicație online care ține foarte mult la vizitatorii ei și are o politică destul de strictă cu referire la titlurile pe care le pune. Despre titluri și diferența de conținut le-am povestit femeilor venite la  „Women’s Days in Chișinău” II, iar exemplul ședinței de redacție în care o maimuță alege cuvintele pentru titluri le-a amuzat foarte mult pe participante.

Acest moment le-a și responsabilizat, în clipa în care le-am spus că ele vor fi, pentru câteva minute, redacția EA.md – deci ele vor decide subiecte despre care vor scrie și titlurile pe care le vor pune. Motivate și de un premiu tentant, participantele au  dat dovadă de multă originalitate și au propus subiecte interesante, care le-ar face în primul rând pe ele să dea click. Vedeți ce a ieșit din acest experiment și urmăriți dacă aceste titluri vor fi regăsite pe EA.md în următoarele săptămâni.

Women Adventure Moldova anunță cea de-a treia ediție a evenimentului „Women’s Days in Chișinău”, pe 29 și 30 aprilie, cu alte invitate de valoare și multe surprize pentru participante. Nu-l rata nici tu!

Distribuie articolul: