Irina Rimeș, basarabeanca lansată în muzica românească și care sparge toate tiparele muzicii actuale, ne surprinde și de data aceasta cu ceva inedit pentru piața muzicală. Înainte cu o zi de lansarea primului album din cariera sa, „Despre el” artista a dezvăluit în cadrul unui super eveniment filmul albumului.

Avanpremiera filmului „Despre el” a avut loc într-o sala a unui cinematograf cunoscut din București la care au fost prezenți apropiații artistei, artiști și prieteni: Raluka, Ana Baniciu, Andi Banica, Lora, Nicoleta Nuca, The Motans, dar și câțiva fani norocoși care și-au câștigat biletul în urma unui concurs ce s-a desfășurat pe pagina de Facebook a Irinei.

Filmul „Despre el” este povestea albumului ce urmează sa fie lansat astăzi, prin intermediul unui concert la Hard Rock Café.

Acesta a fost regizat de Bogdan Paun si Alexandru Muresan după un concept pentru care au lucrat împreună cu Irina și cu Alex Ifimov. De ținutele Irinei s-a ocupat Olivia Stoica, iar de styling Alex Ifimov. Alaturi de Irina Rimes a jucat Ivan Claudiu Victor.

Vezi și: Irina Rimes pregătește câteva videoclipuri. Vezi imagini VIDEO de la filmări

irina rimas 2

Irina Rimes s-a lansat pe piața muzicală din România cu single-ul „Visele”, după care ne-a cucerit cu trilogia muzicala „Iubiri secrete” și celelalte single-uri.

Artista s-a remarcat și pe plan international, semnând un contract cu Universal Music Franta în urma căruia a lansat piesa „Vivons les”, varianta în franceza a single-ului „Visele”. De curând, Irina Rimes a fost premiata în Kazahstan, la festivalul „Astana Dausy Music Awards” alături de Dj Sava pentru piesa „I Loved You”, una dintre cele mai difuzate pe radiourile de acolo.

Irina Rimes face parte din portofoliul Quantum Music,  cel mai nou label boutique din România ce are ca strategie lansarea pe piața a unor artiști talentați aflați la început de drum.

Vezi și: Irina Rimeș a lansat un videoclip plin de culoare! Interpreta cântă despre „bărbatul preferat”

Distribuie articolul: