Denis Roabes, alias The Motans, dă din nou lovitura. Prima lui piesă scrisă în 2017, a adunat aproape 500 de mii de vizualizări în câteva ore de la lansare. „The Weekend” are un videoclip pe măsura textului – extrem de sensibil și romantic. Melodia a fost compusă de Denis, apo produsă de Alex Cotoi, ca să fie interpretată în duet cu celebra Delia din România. Prin urmare, artistul este hotărât să cucerească piața muzicală de peste Prut. În caz că nu ştiai, ”The Motans” vine de la faptul că Denis visa des pisici. Așa și-a dat seama, la 27 de ani, că e momentul să renunțe la cariera în marketing pe care o avea la Chișinău și să înceapă să facă ce-i place cu adevărat: muzică.

„Am avut marea plăcere să o cunoaștem pe Delia și să colaborăm împreună la această piesă.”Weekend” a fost scrisă într-o perioadă un pic mai lungă, dar cred că efortul a meritat. Am încercat să descriu prin cuvinte și să dau culoare emoțiilor pentru care trăim”, a declarat Denis Roabes (The Motans). Şi Delia a fost încântată de colaborarea cu artistul moldovean.

Ascultă piesa și vezi videoclipul! Dacă vei visa pisici în această noapte, să știi că trebuie să schimbi ceva în viața ta. 

Sursa: click.ro

Distribuie articolul: