În Viața Annei Maria Candraman nimic nu este întâmplător. Faptul că acum șase ani a făcut cunoștință cu New York-ul i-a schimbat viața radical, iar acum, după mai multe încercări reușite în modelingul din SUA, Anna Maria reușește să ne prezinte primul ei produs muzical, exclusiv american. Dezvăluiri despre emoțiile pe care le-a trăit, lucrând cu o echipă profesionistă de peste ocean, în detalii, mai jos.

Vezi și: Anna-Maria Candraman: de la USM, pe coperta unei reviste din SUA. „A venit timpul ca New York-ul să mă cunoască pe mine”

New York Used to Feel Like Home este debutul meu în New York și un pas foarte important în cariera mea. O responsabilitate pe care mi-am asumat-o când am semnat contractul cu casa de producție PANOCTAVE MUSIC. Anul ăsta viața mi-a scos în cale oameni minunați, care i-au schimbat cursul la 90 de grade, iar unul dintre ei este producătorul Krsna Solo. Omul care îți citește sufletul pe portativ”, spune pentru revista noastră Anna Maria, despre piesa proaspăt lansată.

anna-maria-1

Despre cum se simte la New York, Anna Maria a declarat încântată, și în același timp nostalgică:
„Într-o metropolă atât de fascinantă ca New York-ul, sentimentul singurătății nu dispare. Chiar și în cele mai frumoase orașe din lume sunt oameni cărora le lipsește ceva sau cineva. Pentru că pe lângă ochi, avem și suflet. Pentru că muzica mea vine din suflet, cânt despre ceea ce simt”, a spus tânăra interpretă pentru EA.md.
anna-maria-09
Despre producția muzicală care i-a asigurat debutul, Anna Maria povestește încântată:
„Videoclipul l-am filmat cu Stephen Shadrach, un specialist în a imortaliza momente sau în a le face să prindă viață. Repetiții, distracție, oboseală, nopți nedormite, împlinire, sunt doar unele dintre stările pe care le-am trăit împreună la filmări, zilnic. Rezultatul este fantastic. Echipa are multă încredere în mine și ne așteptăm la un mare succes, iar eu am încredere în ei în primul rând. Sper că New York Used to Feel Like Home să ajungă și la inimile voastre”, mai spune tânăra.
La Petrecerea în Pijamale, marca EA.md

La Petrecerea în Pijamale, marca EA.md, 2016

Anna Maria este stabilită deja de aproape cinci ani acolo, iar viitorul în vede foarte luminos și cu o promițătoare carieră în față. „Un lucru este cert, viitorul sună promițător și cel puțin la fel de bine ca această piesă. Pentru că New York-ul a început să creadă în mine de acum un an, planurile mele de viitor sunt foarte mari”, ne-a mai declarat Anna Maria.

Distribuie articolul: