După ce anterior a mai participat la diverse prezentări de modă și concursuri de frumusețe, Adela Prisăcari a luat titlul „Miss Europe Queen of Nation 2018”, în cadrul competiției internaționale „Queens of Nations”. 

Despre asta a anunțat frumoasa brunetă pe pagina sa personală de Facebook, unde, copleșită de euforie, le-a împărtășit fanilor, emoțiile despre această participare glorioasă și acest trofeu.

„Sunt fericită să fiu deținătoarea titlului la care au aspirat multe ambasadoare ale turismului și frumuseții de pe tot continentul în cadrul competiției internaționale „Queens of Nations”. Sunt mândră să aduc un titlu atât de valoros în Republica Moldova ca „MISS EUROPE Queen of Nations 2018”. Mulțumesc frumos tuturor pentru susținere și mesaje frumoase”, a scris Adela Prisăcari pe pagina sa de Facebook.

La doar 25 de ani, Adela Prisăcari are la activ mai multe defilări și trofee, câștigate la concursurile de frumusețe. De exemplu, în 2016 ea a obținut titlul de „Miss Photogenic”, în cadrul unui concurs din Liban, sau locul 12 la concursul Miss Bikini Universe, în 2015.

 

Tânăra a absolvit Academia de Studii Economice din capitală.  La moment, Adela Prisăcari este model la o prestigioasă companie din Turcia.

Citește și: Adela Prisăcari, cea mai fotogenică de la Miss Humanity Universe 2016: „Jobul de model necesită și un gram de actorie”

Distribuie articolul: