Pe 17 și 18 Martie a avut loc cea de-a XIII – a ediție Moldova Fashion Days SS 2018, un eveniment marca „DININIMA Branduri de Moldova”. În cele două zile de catwalk, peste 500 de spectatori au admirat cele mai recente colecții ale celor 35 de designeri autohtoni.

Vezi neapărat: Moldova Fashion Days a adus în premieră #DigitalAmbassador „DinINIMĂ”. Iată cum s-au afișat acestea la eveniment (Video)

Nu-i neglijăm pe miile și zecile de mii de spectatori care au urmărit online evenimentul, transmis în regim LIVE, care au admirat ulterior colecțiile și au interacționat, direct sau indirect cu imagini de la tradiționalul show de modă al primăverii.

Ca spectator, o prezentare de modă bine produsă îți lasă impresia unui eveniment frumos. Însă adevărul este că în spatele fiecărui eveniment stă o echipă imensă în care fiecare are atribuții bine delimitate. Peste 60 de manechine, fete și baieți, 9 make-up artiști, 8 hair stiliști, un fashion stilist și o echipă de organizatori care dirijează tot procesul.

Citește și: Moda autohtonă a „triumfat” la Moldova Fashion Days SS`18. Acum tendințele vor fi promovate și online (Foto)