Kristina Asmus a dezvăluit detalii neștiute despre copilăria și adolescența sa. Artista a mărturisit că era pasionată de telenovele și se declara fanul numărul unu al Nataliei Oreiro.

La doar 7 ani, Kristina se visa actriță. Modestă și foarte rușinoasă, ea avea mulți prieteni, iar toți copiii comunicau ușor cu ea. Avea note bune la școală, fiind o elevă exemplară, spre marea mândrie a părinților săi.

În adolescență, Kristina nu prea se bucura de atenția baieților, iar asta deoarece, nu punea accentul pe vestimentație și nici nu avea un stil anume, din contra, ea a mărturisit că prefera să rămână în umbră, chiar dacă avea un chip frumos și era foarte gingașă.

În plus, perioada anilor ’90, a fost una complicată din punct de vedere financiar, pentru părinții săi, care trebuiau să crească și să educe trei copii. Astfel Kristina a fost nevoită de mai multe ori să poarte hainele surorilor sale mai mari.

Acum, Kristina Asmus este pasionată de modă și apelează cel mai des la ținute elegante și autentice. Soția umoristului Garik Harlamov etalează mereu outfit-uri lejere, simple, extrem de feminine. Ea reușește să atragă toate privirile la evenimentele la care participă.

Citește și: Garik Harlamov este un norocos! Cum îi face Kristina Asmus diminețile mai frumoase (Foto)

Distribuie articolul: