Pentru un model orice experiență este foarte valoroasă. Pe lângă portofoliul pe care îl suplinesc generos, orice ședință foto se lasă cu multe experiențe interesante. Modelul Viorela Dimici, Miss Humanity Universe 2016, ne dezvăluie detalii neștiute din spatele ultimei ședințe foto la care a lucrat - un pictorial alături de un fotograf din Danemarca și stilista Ruslana Babyi.

Viorela Dimici😎⚽️🏆 În sfârșit a apărut mult așteptatul proiect realizat alături de fotograful din Danemarca Jesper Bang-p Thortzen și stilista Ruslana Babyi
😻 O adevarata provocare pentru mine sa apar într-un pictorial „altfel” decât se realizează la noi în stil sport chic ⚽️
🙈 Chiar nu am mai văzut așa ceva : în timpul ședinței foto am schimbat vreo 5 locații😜, Tanya Banku a modificat de câteva ori make up-ul chiar pe banda din spate a mașinii😂
Ruslana Babyi îmi tot dadea pantofi la colanti sport 😀 iar fotograful Jesper nu știu cum facea ca pozele erau gata in 5 min, asa viteza nu am mai vazut la fotografiat..
😊Iar în momentul în care mintea mea abia încerca sa se adune ca un puzzle fotograful din Danemarca mi-a zis ca asa defapt au loc adevăratele filmări a look book-urilor internaționale….❤️❤️❤️”

Vezi și: Viorela Dimici și Adela Prisăcari, cuceritoare în rochiile care le-au adus victorie la Miss Humanity Universe 2016

Viorela Dimici

Viorela Dimici

Modelul povestește că a fost o colaborare foarte frumoasă. Echipa din Danemarca a identificat-o pe Viorela datorită reputației dobândite odată cu câștigarea titlului de Miss Humanity Universe 2016. Detalii despre proiect, ne-a povestit în exclusivitate pentru EA.md:

Citește și: Modele și cele mai bune prietene! Viorela Dimici și Adela Prisăcari, pline de senzualitate într-un proiect foto autohton

„Fotograful din Danemarca, îndrăgostit pur și simplu de Moldova, pe nume Jesper Bang-p Thortzen, a avut scopul de a realiza un pictorial foto în stil sport chic precum se lucrează la look book-urile internaționale. Pictorialul a fost realizat cu scopul de a inspira și arăta ca și în Moldova se pot realiza poze creative, în timp record și cu retuș minim în Photoshop.
Urmărind stilul pictorialelor în care obișnuiesc să apar în stil „baby doll’’, fotograful și-a pus întrebarea de ce cei de la noi, din industria fashion și beauty, mă văd doar în acest stil și de ce nu vor să iasă din zona lor de confort și să realizeze ceva cu adevarat creativ. Jesper a vrut să mă arate din alt unghi publicului și a vrut să dovedească că pot fi diferită.
Cred că acest lucru i-a reușit din plin, până și eu pe alocuri nu mă recunosc 😀
A fost o experiență grozavă să lucrez cu un fotograf internațional și mă bucur enorm de mult că anume eu am fost aleasă drept protagonista acestei ședințe foto.
La început eram nedumerită: în timpul ședinței foto am schimbat vre-o 5 locații de la noi. Machiajul mi- a fost modificat de câteva ori chiar pe banda din spate a mașinii în dependență de ținuta și noua locație aleasă; stilista Ruslana Babyi îmi tot dadea pantofi la colanți sport 😀 iar fotograful uimitor de talentat, avea nevoie de doar 5 min ca să realizeze poza de care avea nevoie, eu fiind obișnuită cu fotografii de la noi care fac minim 50 de poze până fac o poză reușită.
La noi se lucrează diferit, sunt puțini fotografi care interacționează bine cu modelul și știu cu adevărat ce vor, iar foarte puțini make-up artiști sunt gata să te machieze oriunde.
Ne așteptăm ca pictorialul nu va fi înțeles de multă lume de la noi, el fiind viziunea unui fotograf cu adevarat profesionist, care a realizat mai multe pictoriale peste hotare decât la noi, dar speram și să inspirăm pe unii.

Viorela Dimici

Viorela Dimici

Foto:  Jesper Bang-p Thortzen

Style: Ruslana Babyi

MUAH: Таня Банку
Model: Dimici Viorela
Locations: Стадион Zimbru, Heritage International School, теннисный корт Aliten