După o căsnicie scurtă cu actorul Orlando Bloom, fotomodelul australian Miranda Kerr se mărită din nou! Vedeta a fost cerută în căsătorie de tânărul miliardar Evan Spiegel.

Despre logodna celor doi, fotomodelul a anunțat printr-o postare făcută publică pe Instagram, unde trădează nu doar cum arată inelul de logodnă, dar și care a fost răspunsul ei la această cerere. Bijuteria cu diamant i-a făcut din ochi Mirandei, astfel că îngerașul „Victoria’s Secret” l-a acceptat.

1

Evan Spiegel (26 de ani) are o relație cu Miranda Kerr (33 de ani) din 2015. Cei doi s-au întâlnit în 2014, la un dineu organizat de Louis Vuitton la New York. Au fost pur și simplu prieteni, iar după 6 luni de relație, Miranda i-a făcut cunoștință cu Flynn – fiul său de 5 ani, născut din căsnicia anterioară.

Miranda-Kerr-with-Evan-Spiegel-Out-in-Malibu--25

Antreprenorul de 26 de ani a devenit miliardar grație aplicației Snapchat, al cărei CEO și co-fondator este. Evan e unul dintre cei mai tineri miliardari din lume, averea sa fiind estimată la 2,1 miliarde de dolari în luna iulie a acestui an.

Cei doi au avut o primă ieșire în public în cadrul ceremoniei Grammy din 15 februarie.

cd

Foto: Instagram, REX, people.comgotceleb.com

Distribuie articolul: