Să fim sincere, totul pleaca de la sex, orice relatie merge bine sau nu in functie de compatibilitatea partenerilor in asternuturi. Dar pana sa ajungeti în pat este cale lunga. Sau nu?

Iata 9 minciuni pe care bărbatii nu ezita să le spună pentru a face sex.

1. „Hai să vedem un film romantic”
Este una din clasicele abordări atunci când abia formați un cuplu și nu ați apucat să vă cunoașteți îndeaproape. Te invită la un film, de preferabil la tine sau la el, într-un loc în care să fiți doar voi doi și o sticlă de vin.

2. „Vino mai aproape, vreau doar să te strâng în brațe”
Hormonii bărbaților nu stau potoliți nici măcar atunci când voi doi va relaxați după o petrecere de pomină. Ești o femeie frumoasă, sigură pe senzualitatea ta și de aceea face eforturi disperate să te aducă mai aproape de el. Depinde numai de tine cât de repede cedezi!

3. „Vreau doar să îți simt pielea catifelată”
„Să te ajut să îți dai hainele jos. Stai liniștită nu vom face sex, vreau doar să îți simt pielea catifelată!”. Este o altă abordare aflată în bagajul de cunoștințe al bărbaților. Nici nu vei știi ce s-a întâmplat cu tine, în special dacă v-ați încins cu sărutări prelungi și îmbrățișări tandre.

4. „Nu fac sex de la prima întâlnire”
Dacă ai întâlnit deja această abordare, află că este o minciună sfruntată! Nici un bărbat nu refuză o partidă de sex cu o femeie, mai ales atunci când cei doi fac primul pas către o relație. Așa că dacă încearcă să te abordeze astfel, află că mintea lui numai la asta se gândește și vrea să te aducă cât mai repede în patul lui.

5. „Ești una dintre cele mai frumoase femei de pe pământ”
Ar fi o onoare pentru el să îl lași să petreacă prima lui noapte cu una dintre cele mai frumoase femei din lume. Sigur, te simți flatată, însă el urmărește doar un scop. Să te facă să-ți pierzi mințile și să ajungeți să faceți dragoste.

6. „Nu sunt căsătorit”

O astfel de abordare înseamnă de multe ori că își dorește doar o relație pasageră, bazată pe sex. Asta înseamnă că tu vei fi folosită pe post de amantă, o postură pe care nu ți-o dorești cu siguranță!

7. „Întruchipezi idealul meu feminin”

Abia v-ați cunoscut, însă el nu contenește cu laudele și complimentele la adresa ta și te face să te simți că o adevărată zeiță. Este o altă metodă prin care încerca să te atragă în pat și să faceți sex.

8. „Ești prima femeie cu care îmi doresc să am o relație serioasă”

Sunteți la început de relație și, după o vreme, el începe să îți bată apropouri legate de sex. Pentru a mai detensiona puțin atmosferă și a te face să te relaxezi, se folosește de clasică minciună: „Ești prima femeie cu care îmi doresc să am o relație serioasă”. Aiurea, o vrăjeală tipic masculină, cu scopul de a te băga în așternut!

9. „Te iubesc, vreau să rămân alături de tine toată viața”

Nu are rost să te păcălești singură, dacă după doar câteva întâlniri a ajuns să îți spună cuvintele magice înseamnă că își dorește o noapte fierbinte alături de tine. Și atât! Nimic mai mult. Bărbații spun destul de greu cele două cuvinte, însă niciodată nu o fac cu adevărat de la primele întâlniri. Această mărturisire ar trebui să te pună pe gânduri.

kfetele.ro

Distribuie articolul: