Nu a trecut mult timp de când interpreta Miley Cyrus și-a unit destinul cu actorul Liam Hemsworth, aceasta deja face declarații despre viața lor de familie. Se știe că Miley are un trecut mai „tumultos” astfel încât aceasta a avut atracție specială și pentru femei, care nu a dispărut nici măcar după nunta cu frumosul blondin. 

În ciuda altercațiilor pe care le-au avut în trecut, Miley a declarat pentru revista Elle următoarele: „Cred că este foarte derutant pentru oameni faptul că m-am căsătorit”.

Actrița a făcut o declarație și mai controversată afirmând cu tărie că, chiar find căsătorită, rămâne a fi atrasă de femei.

„Sunt într-o relație hetero, dar încă sunt atrasă de femei. Oamenii devin vegetarieni din motive de sănătate, dar baconul este în continuare extrem de bun și o știm cu toții. Am luat o decizie împreună. El este persoana care mi-a ținut spatele dintotdeauna. Nu mă încadrez în stereotipul de soție. Nu-mi place acest cuvânt”, a spus vedeta. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🚨 MOTHERS DAUGHTER VIDEO OUT 9 AM EST🚨 @vendela

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus) pe

„Dacă nu-ți plac copiii, oamenilor le pare rău pentru tine, ca și cum ești o persoană rece care nu este capabilă să iubească”, a spus Miley, lăsând loc pentru interpretări conform cărora interpreta încă nu și-ar dori copii.

Miley Cyrus este cântăreață, actriță și compozitoare. Rolul care i-a adus succesul a fost cel pe care l-a jucat în 2006 ca fiind „Hannah Montana” la postul de televiziune Disney Channel.

Sursa