S-au cunoscut în 2009, pe când filmau la ”The Last Song”, însă relația lor n-a rezistat timpului. S-au împăcat de curând și promit să-și petreacă eternitatea împreună. Ba mai mult, recent, au declarat că-și doresc să devină părinți în 2018.


Zilele acestea, Miley și Liam au petrecut împreună cu prietenul lor, Victor Ortiz, cu soția acestuia, dar și cu bebelușul Ortiz. Se pare că acesta ar fi fost factorul care a convins-o pe Miley să se gândească cât mai serios la posibilitatea de a rămâne însărcinată în anul viitor.

„Vor ca 2018 să fie anul în care își fac o familie. Și-au dorit mult timp un copil, însă niciodată n-a fost timpul potrivit. Însă acum simt că sunt pe cât de pregătiți ar trebui să fie”, a declarat o sursă pentru NW.

Potrivit unui apropiat de-al cuplului, Miley a făcut deja demersuri pentru a rămâne cât mai repede însărcinată, renunțând la marijuana și la alcool.

„I-a spus lui Liam că e pregătită să facă din asta o prioritate. Iar Liam a fost încântat de decizia acesteia și s-a oferit voluntar să fie un tătic full-time și să se trezească peste noapte de câte ori are nevoie bebelușul”, a mai declarat respectiva sursă.

Momentan, cei doi n-au confirmat nici măcar așa-zisa căsătorie.

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: