Mihai Teodor este bărbatul care are parte de o mare atenție din partea femeilor și asta pentru că asta impune activitatea de prezentator pe care o are de câteva luni, din perioada când a renunțat la radio și televiziune. Prezentatorul Mihai Teodor are multe să spună despre femei, iar cele mai esențiale gânduri a reușit să le transmită în interviul „Ce vor femeile?!”

Ca și oricărui bărbat, îmi place atenția din partea femeilor. Cred că e o chestie, în egală măsură valabilă pentru ambele genuri. Doamnele nu pot fără atenția bărbaților, iar bărbații fără atenția femeilor.

La noi fetele-s foarte frumoase, deștepte, sunt atât de grijulii, ceea ce mai rar găsești la unele popoare din Europa.

Ele sunt foarte sufletiste, sunt gata să dăruie foarte multă dragoste și atenție persoanei iubite, dacă își găsesc într-adevăr jumătate.

Sunt și anumite subtilități ale moldovencelor care sunt un pic mai deosebite, nu neapărat în sensul bun al cuvântului. Unele se machiază strident, altele îmbracă ceva de seară, ceva de gală, la o ieșire după pâine și ouă la alimentară. Ceea ce, pe deoparte îmi dau bine seama: moldovencele vor să arate bine, să fie cuceritoare 24 din 24. Dacă o să mergi mai în Vest, o vezi foarte rar pe cineva machiată în timpul zilei.

Unde e exces, atunci nu e nimic nou și interesul dispare. Și asta se referă la mai multe: că nu trebuie să dai din prima tot ce ai tu mai bun.

După o discuție cu o domnișoară trebuie să ai un „gust dulciu” și neapărat să-ți sădească acel grăunte, care să crească în dorința de a o mai revedea.

Noi bărbații suntem așa, un fel de creatori care stau foarte mult pe „stand by” și când nu suntem motivați, unele lucruri le lăsam așa, în voia sorții.

Însă când ești motivat de o doamnă, miști cu viteza luminii unele lucruri.

O femeie trebuie să fie rafinată în ceea ce poartă pentru că asta o definește pe ea.

Poți să spui multe despre o persoană în funcție de ce bluză poartă, ce culori îi plac, ce stofe abordează.

Tot timpul mi-au plăcut domnișoarele care au știut să arate bine și în ceva casual, cu o cămașă albă și în blugi. Sunt super okey cu asta.

Femeile din Modova au nevoie de atenție. Au nevoie de multă atenție pentru că, în momentul când mulți bărbați greșesc, uitând să acorde multă atenție persoanelor care cu adevărat contează și dând prea mare atenție lucrurilor sau altor persoane care contează mult mai puțin.

Dacă n-o să-i faci acel compliment la timp, dacă n-o să-i faci acea surpriză, dacă n-o s-o faci să zâmbească, atunci nu cred că mai contează statutul de relație.

Femeia e în mare parte cea care dă viață și chestia asta trebuie apreciată pentru că până la urmă noi bărbații doar asigurăm stabilitatea, dezvoltarea continuitatea, dar ele sunt cele care crează și un bărbat adevărat probabil ar trebui să știe cum să aprindă acest foc.

O relație pentru mine e ceva care nu are un scop final și asta e interesant pentru că tu sari în ceva fără a ști unde merge.

 

 

Distribuie articolul: