„Cea mai frumoasă zi din viața noastră!!! La mulți ani, prințesa noastră scumpă!” – asta a fost concluzia serii de ieri pentru familia Cornelia și Marcel Ștefăneț – în culmea fericirii pentru că buburuza lor, micuța Alexandra, a împlinit un an de viață. Cu această ocazie părinții i-au organizat o sărbătoare pe cinste, alături de rude, prieteni și nanii de botez ai fetiței, care au primit tot aseară și colacii de mulțumire din partea Alexandrinei.

Cumetrie Stefanet

Printre nașii de botez ai micuței Alexandra se numără și colegi din breasla părinților: Alexandru și Olga Manciu, Cristina Scarlat și soțul ei sau frații vioristului Marcel Ștefăneț. Toți și-au ales ținutele cu mare grijă, au optat pentru culori vii, de vară și coafuri lejere, în ton cu sărbătoarea.

Familia Chirtoaca

Cumetrie Stefanet

Petrecerea s-a dat la un restaurant din capitală, iar pentru că este vară și e cald, părinții au optat pentru poiana din curte. Decorul evenimentului a fost pe măsura calibrului sărbătorii, dar și a invitaților care s-au făcut prezenți cu flori și cu multe daruri pentru Alexandra – că doar era motiv dublu.

La mulți ani Alexandrina, să crești mare și să le aduci părinților multe bucurii!

Cumetrie Stefanet

Cumetrie Stefanet

Foto: Igor Vrabie