Chiar dacă nu mai este prima doamnă Michelle Obama, şi-a găsit un domeniu în care să dezvolte. Încă de pe vremea când soțul ei era președinte, aceasta şi-a întocmit o agendă publică, prin intermediul căreia promova ideile şi proiectele în care credea, precum alimentaţia sănătoasă, mişcarea şi preocuparea pentru educaţie.

La doi ani de la plecarea de la Casa Albă, Michelle Obama s-a dovedit a fi extrem de activă în zona socială, mai ales după lansarea volumului său biografic, Becoming Michelle Obama.

Şi iat-o acum revenind în New York, după vacanţa petrecută la vila lui George Clooney de lângă lacul Como. Paparazzii au surprins-o în Tribeca, la orele prânzului, în timp ce-şi făcea apariţia la un eveniment găzduit de hotelul lui Robert De Niro, Greenwich Hotel, la care au luat parte şi Sarah Jessica Parker, Georgia May Jagger, Olivia Munn şi Lily Alridge.

Pentru această ocazie, Michelle Obama  a ales o rochie albă cu corială empire şi decolteu în V, o geantă albă accesorizată cu o eşarfă de mătase şi sandale din piele cu platformă de plută. Un look urban-şic foarte potrivit pentru o zi de vară în centrul oraşului, care o prinde de minune pe fosta Primă Doamnă.

Distribuie articolul: