Femeia trecută de vârsta de 40 de ani, gândește înțelept, știe ce vrea și vorbește direct. Mesajul de mai jos te va convinge nemijlocit de acest lucru. O femeie care a depășit al patrulea deceniu s-a adresat, printr-o scrisoare deschisă, tuturor bărbaților. A vorbit direct și subiectiv despre atitudinea bărbaților, iar tu urmează să decizi dacă ești de acord sau nu cu ideea relatată.

Dragul meu bărbat!

Fiind în prezent o femeie liberă și comunicând cu bărbații simt o plictiseală enormă și asta e puțin spus. Uneori mi-e silă de cât de previzibili și monotoni sunteți.

Oare voi presupuneți că, eu până la vârsta de 40 de ani nu am avut oferte ușuratice cu referire la sex? Adică eu chiar nu înțeleg cum poate veni o asemenea propunere de la un bărbat nu chiar atrăgător?

Când ai pășit într-o altă etapă de viață, ai citit și ai văzut prea multe ca să rămâi intrigată de asemenea propuneri stupide. Mai mult decât atât, deja știu foarte bine cum se vor desfășura evenimentele, până la ultimul detaliu.

Când el va apărea, când va dispărea, când va reapărea peste trei săptămâni sau luni, de parcă nuesaju s-ar fi întâmplat absolut nimic.  Desfășurarea scenariului este cunoscut în avans. Dragule, înțelegi că un asemenea comportament e plictisitor? Cafenea, restaurant… Invită-mă să joc biliard sau să admir o expoziție. Eu înțeleg foarte bine, unde vor duce toate aceste gesturi, dar, te rog, fă ceea ce mie mi-ar aduce plăcere. Din primul minut demonstrează-mi că am valoare în ochii tăi.  Astfel, eu nu mă voi plictisi, iar tu, la rândul tău vei fi unic pentru mine.

Psiholog fiind, înțeleg că instinctele cel mai des prevalează rațiunea. Însă, uneori bărbații chiar mă duc cu gândul la animale sălbatice. Eu chiar nu am cu cine mă distra. Aud des: „Hai să facem cunoștință mai aproape!”. Cât de aproape?

Dragă, la ai mei 40 de ani, nu-mi mai pasă ce mărime la burtă ai și la alte părți ale corpului… Mă interesează mai mult despre ce vom discuta până și după, cine ai devenit până acum și dacă știi să te impui în societate.

Și dacă îți dorești să mă uimești, uimește-mă prin atitudinea ta omenească. Eu înțeleg foarte bine că primul tău gând a fost că mă vrei. Hai să fim serioși! Tu ai creier, nu-i așa? Pune-l în mișcare și observă „omul” din mine. Arată-ți sensibilitatea și delicatețea.

Eu am trecut prin multe și am cunoscut multe. Eu pot să fiu un izvor de inspirație, de liniște și căldură pentru tine. Păi, fii într-atât de inteligent, încât să distingi comoara ascunsă.

Am avut parte de multe în viață până a te întâlni. Ceea ce am avut mai puțin a fost dragostea. Chiar dacă tu o vei trăi din nou, ea oricum va fi diferită, pentru că dragostea nu poate fi plictisitoare. Celelalte oferte nu-mi sunt pe plac.

Redacția Ea.md nu sprijină sau respinge ideea formulată în mesajul de mai sus, relatat de o femeie, prin intermediul rețelelor de socializare. 

Distribuie articolul: