Ducesa de Sussex a recunoscut că iubește Valentine’s Day și că a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților indiferent dacă a fost singură sau în cuplu. Iată ce mesaj le transmite Meghan Markle femeilor singure de Valentine’s Day!

Chiar dacă acum l-a găsit pe Prințul Harry, bărbatul visurilor sale, Meghan spune că a petrecut multe sărbători Valentine’s Day de una singură. Într-o postare pe blogul ei, The Tig, Meghan explică de ce iubea Ziua Îndrăgostiților chiar și când nu se întâlnea cu nimeni, oferind sfaturi despre cum se poate petrece această zi, fie că ești singur, fie că nu. Din nefericire, dată fiind amploarea care s-a dat acestei sărbători, din considerente ce țin, evident, de marketing și vânzări, an de an sunt multe persoane nefericite, și ne referim aici la cele care nu au parteneri.

„Iubește-te, răsfață-te, onorează-te și sărbătorește-te!”

Iată ce sfaturi le dă Meghan Markle doamnelor și domnișoarelor care nu au parteneri de Valentine’s Day:

„Cred că trebuie să gătești cina aceea specială chiar dacă ești numai tu, să porți hainele tale favorite, să-ți cumperi niște flori și să celebrezi dragostea de sine, care adeseori devine confuză când ne concentrăm asupra lucrurilor care ne lipsesc”, a scris Meghan. Deci, chiar dacă ai pe cineva special, vei fi cu prietenii sau vei zbura de una singură de Valentine’s Day (sau în orice altă zi), fii bună cu tine! Iubește-te, răsfață-te, onorează-te și sărbătorește-te! Fii propriul partener minunat, adorabil, drag și amuzant de Valentine’s Day, a mai scris Meghan Markle. Dat fiind că fosta actriță, cândva o femeie divorțată, este azi ducesă de Sussex și soția Prințului Harry, cred că sfaturile ei sunt mai mult decât bine venite.

Viva.ro

Citește și: Meghan Markle în cămașă bărbătească pe covorul roșu (Foto)

Distribuie articolul: