În ultimele luni, Meghan Markle a fost atacă de tatăl ei, dar şi de soara ei vitregă, care au spus despre Ducesa de Sussex că probabil ar prefera ca Thomas Markle să moară, pentru ca viaţa ei să fie mai uşoară.

Deoarece codul regal le interzice să comenteze public ştirile care apar despre ei, Meghan Markle s-a ţinut departe de scandal, însă prietenii fostei actriţe au dezvăluit că aceasta nu este indiferentă la toate materialele care apar în presă. Potrivit celor de la Daily Mail, Ducesa de Sussex îşi doreşte foarte mult ca familia ei să nu mai dea nicio declaraţie în presă şi nu se lasă intimidată de declaraţiile pe care le dau tatăl ei şi sora ei vitregă.

„Meghan nu înţelege de ce tatăl ei insistă să sape o groapă atât de adâncă între ei. Tot ce îşi doreşte de ziua ei este ca tatăl ei să nu mai dea nicio declaraţie în presă. Ea nu are de gând să-l contacteze prea curând pe Thomas. În primul rând, pentru că este foarte dezamăgită de comportamentul lui. Însă nici nu poate avea încredere în el şi în faptul că o conversaţie pe care o va avea cu el va rămâne doar între ei doi”, au spus apropiaţii fostei actriţe.

Din câte se pare, Meghan Markle consideră că îndepărtarea rudelor toxice este un lucru benefic pentru ea în acest moment şi că îşi doreşte să reia legătura cu tatăl ei, însă nu acum.

„Comportamentul lui Thomas nu s-a schimbat brusc, de la o zi la alta. El aşa a fost mereu. Acesta este şi motivul pentru care părinţii lui Meghan au divorţat. Tatăl ei este narcisist, iar asta nu se va schimba niciodată. Ea îl cunoaşte foarte bine, a mai trecut prin astfel de momente şi nu se lasă intimidată de Thomas”, au încheiat prietenii Ducesei de Sussex.

Sursa: Okmagazine.ro

Vezi și: Prea sobră pentru o nuntă? Vezi cum s-a îmbrăcat Meghan Markle la nunta celui mai bun prieten al Prințului Harry

Distribuie articolul: