Dacă nu face Thomas Markle declaraţii despre Meghan, cealaltă fiică a lui simte nevoia să îşi atace sora vitregă. Din câte se pare, aceasta s-a supărat după ce a văzut în presă că Doria Ragland, mama lui Meghan Markle, a fost în Marea Britanie, pentru a petrece câteva zile cu fiica ei. Samantha Markle a scris pe Twitter că Meghan Markle este precum Donald Trump şi că nu înţelege de ce nici acum ea nu vorbeşte cu tatăl lor, care i-a oferit totul în viaţă.

„Thomas a fost mereu lângă ea. Zâmbetele false pe care le arată Meghan ca ducesă ar trebui să înceteze. Nu este cu nimic diferită de Donald Trump. El crede că poate să împuşte pe cineva şi tot va fi votat de lume. Ea crede că poate să-şi distrugă familia şi să nu mai vorbească cu prietenii ei vechi şi tot va rămâne populară. Trist”, a spus Samantha Markle.

Criticată de cei care o urmăresc pe Twitter, Samantha Markle a reacţionat şi le-a spus acestora că are tot dreptul să îşi exprime sentimentele faţă de Meghan, deoarece este sora ei vitregă. „A împărţit familia în două şi vrea să stăm degeaba, fără să comentăm? Are fix mentalitatea lui Trump”, a continuat Samantha.

Sora vitregă a lui Meghan se referă, atunci când vorbeşte despre prietenii pe care Ducesa de Sussex i-a lăsat în urmă, la Ninaki Priddy, care i-a fost domnişoară de onoare la prima nuntă. În prezent, Meghan şi Ninaki nu mai au nimic în comun şi nu mai comunică, lucru care a înfuriat-o pe Samantha Markle.

„Aroganţa nu este o calitate umană. Meghan trebuie să-l trateze cu respect pe tatăl nostru. Ea nu este drăguţă deloc. Joacă teatru. Doar pentru că este căsătorită cu un membru al familiei regale britanice nu îi dă dreptul să trateze oamenii ca pe gunoaie. N-am văzut atâta ignoranţă în viaţa mea”, a încheiat Samantha.

 

Distribuie articolul: