Soția prințului Harry al Marii Britanii, a declarat într-un interviu că faptul că s-a aflat în atenția presei în perioada de când a devenit mamă a fost pentru ea „o luptă”. Megan Markle a făcut o declarație în lacrimi.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al ducesei Meghan și al prințului Harry, s-a născut într-un spital privat din centrul Londrei, pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron, menționează ciao.ro.

Inițial, fosta actriță americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, a fost întâmpinată pozitiv de presa britanică, însă, treptat, jurnaliştii au devenit din ce în ce mai ostili.

Aceștia au prezentat o abundență de informații despre familia destrămată a acesteia și speculații privind neînțelegeri între ducii de Sussex și ducii William și Catherine de Cambridge, dar și cu regina Elizabeth a II-a.

Rețeaua de televiziune ITV va difuza, duminică un documentar despre recenta călătorie oficială a ducilor de Sussex în Africa.

În acest documentar, ducesa Meghan spune: „Nu multă lume a întrebat dacă mă simt bine”.

„Orice femeie – mai ales când este însărcinată – este vulnerabilă, deci, pentru mine a fost o provocare, apoi, de asemenea, după naștere”, a spus Meghan, întrebată fiind cum a făcut față.

„Și, pentru o femeie, este mult. Și, de asemenea, mulțumesc de întrebare, nu multă lume m-a întrebat dacă mă simt bine. Dar este un lucru real prin care treci în culise”, a mai spus aceasta.

Comentariile au fost făcute după ce, la începutul lunii octombrie, prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a declanşat o acţiune în instanţă, pentru încălcarea vieţii private, împotriva The Mail on Sunday, după ce tabloidul a publicat o scrisoare a ducesei Meghan adresată tatălui ei. Anunţul a fost însoţit şi de un discurs critic la adresa tabloidelor britanice, un gest neobişnuit din partea unui membru al familiei regale britanice.

În acest discurs, Harry a spus că ducesa este hărţuită de presă la fel cum a fost şi mama sa, prinţesa Diana de Wales, înainte de a muri, în 1997.

„Temerea mea cea mai mare este că istoria se repetă”, a spus prinţul.

„Din nefericire, soția mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care pornește campanii împotriva unor persoane fără a se gândi la consecințe – o campanie care a escaladat în ultimul an, în timpul sarcinii sale și în timpul creșterii fiului nostru”, a declarat prințul Harry printr-un comunicat.

„Am fost un martor tăcut al suferinţei sale prea mult timp”, a mai spus prinţul la momentul respectiv.

Sursa: Ciao.ro

Vezi și: Prințul Harry, aproape în lacrimi! Momentul emoționant în care vorbește despre fiul său (Video)

Distribuie articolul: