Un nou turneu regal, o nouă gaură în bugetul familiei! Meghan Markle nu se dezice de statutul de cea mai cheltuitoare figură regală şi alocă garderobei sale din Maroc nu mai puţin de 110.000 de lire sterline.

Iată ţinutele cu care a impresionat în Maroc, dar şi rochia Dior, pe care a dat nu mai puţin de 90.000 de lire sterline, scrie okmagazine.ro. Merită banii?

Meghan nu se dezice: costuri enorme pentru garderoba din Maroc. A purtat o rochie de 90.000 de lire sterline

În timpul celor trei zile ale turneului regal din Maroc, Meghan a schimbat nenumărate ţinute, impresionând cu versatilitatea, dar şi eleganţa sa.

Una dintre piesele cheie ale garderobei sale a fost rochia albastră, semnată de Carolina Herrera, al cărei unic cost a fost de 3723 de lire sterline.

Însă, de departe cea mai impresionantă apariție a sa a fost cea de duminică seara,  de la reşedinţa ambasadorului britanic, unde a îmbrăcat o rochie Dior. Costul acestei rochii se crede că ar fi în jur de 90.000 de lire sterline, fiind, practic, una dintre cele mai scumpe rochii purtate de Meghan de când a intrat în sânul familiei regale.

Un alt outfit şic purtat în timpul turneului din Maroc este cel de luni, compus dintr-o jacketă J. Crew, cizme Stuart Weitzman, skinny jeans de la Rag + Bonme şi un top şic de la Breton. Costul acestui outfit? 1276 de lire sterline.

O altă ţinută casual, purtată de Meghan a fost cea purtată în prima zi a turneului regal, care era compusă dintr-un blazer Alice + Olivia, şi un pulover din caşmir Misha Nonoo. Cost? 1945 de lire sterline.

O rochie pe care nu o vom uita prea curând a fost cea roşie, semnată de Valentino, cu care Meghan a făcut furori. Ea şi-a accesorizat rochia cu o geantă, tot Valentino, stilettos Gianvito Rossi, cerceri în valoare de 1341 de lire sterline şi mănuşi de 405 de lire sterline. Cost total? 4216 de lire sterline.

Meghan a compus un outfit jucăuş, dintr-o rochie mini Loyd, o jacketă Babaton by Aritzia şi pantofi Manolo Blahnik. Cost? 584 de lire sterline.

Oare mult timp va putea Harry să facă față cheltuielilor?

SURSA

Foto: Google.com

Vezi și: Harry face glume pe seama lui Meghan, dar iată ce reacție a afișat aceasta