Se pare că Meghan  este  sătulă de angajatele femei care nu rezistă să lucreze pentru ea şi-şi dau demisia pe bandă rulantă, așacă Ducesa a schimbat macazul şi şi-a adus un bărbat în staff. Este vorba despre noul ei secretar de presă, unul care se întâmplă să fie tânăr şi frumuşel, pe numele lui Christian Jones.

Bine, acest Christian nu se ocupă doar de interesele media ale ducesei însărcinate, ci va lucra şi pentru ceilalţi trei tineri regali de la Kensington: Prinţul Harry, Prinţul William şi Kate Middleton. Iar CV-ul îl recomandă pentru job: Universitatea Cardiff din Ţara Galilor, cu specializarea Ştiinţe Economice, şi a lucrat, apoi, pentru guvernul britanic. Între 2014 şi 2016, acesta a fost ofiţer de presă la Ministerul de Finanţe, apoi a lucrat ca scriitor de discursuri la departamentul cunoscut sub numele de Brexit.

Așa s-a întâmplat că prima sarcină a acestui nou secretar de presă a fost să ia un prânz intim cu Meghan într-un restaurant şic din Notting Hill, pe 17 ianuarie.

„A fost furios. Meghan a insistat foarte mult ca acest Christian Jones să fie angajat încă din decembrie anul trecut. Încă de-atunci, prinţul nu l-a văzut cu ochi buni. Odată cu acest prânz privat, Harry a luat foc!”, spune o sursă apropiată Ducesei de Sussex, citată de presa britanică. Chiar așa să fie?

Distribuie articolul: