Maternitatea și sportul sunt incompatibile? Ați zice că da, nu și dacă ați admira frumoasa poveste a unei mămici care, la vârsta de 24 de ani, a reușit să-și recupereze forma fizică după nașterea fiicei și să afișeze din nou niște forme de invidiat. Cum arată și ce face pentru a fi atât de frumoasă, vedeți mai jos.

ef

Se numește Alexa Brown, are 24 de ani, iar de un an încoace educă o fetiță pe nume Logan Jean. Maternitatea însă nu a împiedicat-o să-și urmeze cele câteva mari pasiuni: fitnessul, frumusețea, moda și blogging-ul. După ce a născut, s-a apucat în serios de blogging. Și-a făcut o pagină web pe care le vorbea femeilor despre frumusețe și maternitate, iar numărul fanelor nu înceta să crească. Pagina s-a transformat, în scurt timp, într-o revistă de lifestyle despre modul său de viață, demn și de admirația altor femei.

Look how little she was! perform 10 reps each exercise for a total of 4 sets!

Видео опубликовано Alexa Jean Brown (@alexajeanfitness)

Bloggerița a înțeles atât de bine cum poate îmbina sportul și maternitatea, încât a decis să le ajute și pe alte femei în a deprinde acest lucru deloc ușor.  

Astăzi, Alexa este blogger și vlogger cu acte în regulă. Are un cont de Instagram urmărit deja de peste două milioane de Instagrammeri și un canal de YouTube plin de tutoriale urmărite de către milioane de internauți. Filmează diferite momente din viața sa, care e activă și plină de culoare. Inspirați-vă!

Ab workout double tap & tag your partner perform 15 reps each exercise (30 second planks) for a total of 4 sets!

Видео опубликовано Alexa Jean Brown (@alexajeanfitness)

Foto: Instagram

Distribuie articolul: