Lecţii de viaţă, succes, inspiraţie şi încă o doză de experienţă, cam aşa arată un fragment din anul 2017 pentru doamna Marina Moraru, directorul Mary Kay (Moldova). Compania pe care o conduce de mai bine de 13 ani îşi menţine poziţia în topul celor mai de succes companii de cosmetice. La aniversarea a 55-a a brandului în Republica Moldova, Marina Moraru a fost desemnată de revista VIP Magazin „Omul Anului 2017”. Vezi mai jos valorile femeii de afaceri și realizările din anul ce s-a scurs.

Lumea afacerilor e plină de surprize

Sunt ani în care aceasta e într-o ascensiune de invidiat şi fără ca tu să depui prea mari eforturi, iar în alți ani poţi să investeşti mult, iar rezultatul să fie unul modest. În 2017 am primit multe aprecieri şi premii în Europa, o să menționez doar câteva dintre ele: Rujul-gel de buze Mary Kay® a fost desemnat cel mai bun produs cosmetic în Cehia, Slovacia, Polonia, Rusia, Spania și Ucraina. Pealingul pentru față TimeWise Repair® Revealing Radiance™ a primit premii speciale în Polonia, Rusia și Ucraina.

Mă despart foarte greu de oameni

Am nevoie de timp să înţeleg că ei nu se întorc. În 2017 am învăţat acest lucru. Viaţa îşi continuă cursul ei firesc, iar energia pozitivă şi speranţa într-un viitor mai luminos îmi dau putere să trec mai uşor peste momentele delicate. Succesele companiei: Medalia de Aur în concursul „Marca anului – 2016”, dar și titlul Brandul Anului 2016 obținut tot din partea revistei VIP magazin şi prezența mea în Top 50 femei de succes din Moldova sau „Omul Anului” sunt de fapt aportul întregii echipe. Pentru 2018 avem planuri la fel de ambiţioase. Vom continua să muncim cu aceeaşi pasiune, dăruire şi implicare.

Încrederea pe care o am în această companie…

… și în oamenii care muncesc în ea este doar o parte din ceea ce ne oferă poziția de lideri în domeniul nostru de activitate. Potrivit unui studiu de caz al companiei în Rusia şi Germania, una dintre concluzii a fost că oamenii care dețin statutul de Consultanți de frumusețe Mary Kay sunt firi deschise, îţi zâmbesc, știu să ofere cele mai bune recomandări dintre produsele noastre. Ei transmit valori frumoase nu doar clienților, dar şi familiei lor, prietenilor.

Sufletul companiei este format din oamenii care muncesc aici

Când am primit oferta de a lucra pentru compania Mary Kay, am fost impresionată de colectivul şi biroul companiei din altă ţară. Fidelitatea şi pasiunea sunt simțite în fiecare reprezentanţă, indiferent de locaţie. Pentru mine contează mult energia bună pe care o transmit persoanele, deoarece ea îți colorează viaţa. Știu că doar prin muncă, implicare şi dăruire lucrurile bune au şanse mari pentru a se împlini.

Valorile Mary Kay sunt înrădăcinate de la fondarea brandului

Ele au rămas valabile până în zilele noastre. Una dintre acestea este să te comporți cu oamenii aşa cum ai dori ca ei să se comporte cu tine. Atitudinea noastră faţă de fiecare client este una amicală, atentă, îi oferim suport şi, evident, cele mai bune produse cosmetice. În acest an, compania Mary Kay sărbătorește jubileul de 55 de ani. Calea acestui brand a început de la visul unei femei – Mary Kay Ash. Ea a decis să inițieze o afacere deosebită, destinată femeilor, pentru ca ele să poată să își realizeze aspirațiile. Astăzi compania are filiale în 35 de țări și face mai frumoasă viața doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume.

Noi promovăm acţiuni de responsabilitate socială

În 2017, alături de cei de la Salvaţi Viaţa, am reușit să facem viaţa mai bună pentru cei care au nevoie de ajutor. La seminarul anual pe care l-am organizat au fost invitaţi copiii care au beneficiat de suportul nostru pentru o sănătate mai bună. E un adevărat miracol să vezi cum trăiesc ei, inclusiv datorită aportului tău, al echipei tale şi al multor altor oameni mărinimoşi.

Îmi place mult să citesc

Ultimile cărţi pe care le-am lecturat au fost despre Barak Obama şi Christian Dior. Sunt doi bărbaţi excepţionali, inediţi, cu vieţi de la care poţi lejer să te inspiri şi să înveţi.

Sursa: VIP Magazin