Despre deserturile fabuloase ale Marinei Luca vă mărturiseam și în cadrul unui interviu publicat recent pe paginile revistei noastre. Tânăra patisieră este freelancer, iar programul liber de muncă îi permite să studieze și să experimenteze cele mai noi tendințe din domeniu. Marina ne-a mărturisit și care sunt tendințele pentru 2016 în materie de patiserie.

Deserturile Marinei Luca fac inima să tresară: „Patiseria e mai mult decât unt și zahăr. E artă!”

Tendinţele în materie de deserturi, în 2016, sunt următoarele:

– Tortul „dezgolit”, Naked Cake – rămâne şi acest în acest an cel mai solicitat la nunți.

12065780_633761013433553_4117739789842449725_n

– Mini-prăjiturile. Se va pune accent pe comoditatea produsului de a fi consumat, dar şi pe design-ul acestuia, pentru a arăta cât mai fin şi drăguţ.

12721761_1297082070307390_1037042493_n

Deserturi care te pot ameţi , aduce în stare de beţie. Sunt provocarea mea, vreau să experimentez reţetele posibile şi să obţin un produs inedit. E ceva deosebit şi greu de făcut.

12721633_1297082073640723_172880022_n

Deserturile sănătoase. Se prepară prin folosirea ingredientelor de înaltă calitate şi naturale. Se mai spune că vor fi prăjituri bio, bazate pe coloranţi, aromatizatori absolut naturali. Spre exemplu, pentru aroma de mentă, frunzele vor fi doar pisate şi introduse în blat, nu vor fi supuse nici unei tehnici automatizate sau chimice. Iar menta şi alte plante vor fi crescute personal de patisieri”, ne mărturisește Marina Luca.

12516120_1297082100307387_60734626_n

Foto: Dolce Mio

Distribuie articolul: