Al 17-lea sezon al reality-show-ului rusesc „Bitva Ekstrasensov” s-a încheiat sâmbătă seară, aducând publicului numele noului câștigător. Deși aștepta să câștige, clarvăzătoarea estoniană Marilyn Kerro a ratat și de această dată victoria în cadrul concursului.

https://www.instagram.com/p/BOIa5-rhv3a/?taken-by=marilyn_kerro

Numele marelui câștigător al brațului albastru de sticlă a fost ales exclusiv datorită voturilor venite din partea publicului. În acest an, postul de televiziune THT a înregistrat un record absolut de votanți – peste 1 mln, care și-au exprimat alegerea prin sms-uri trimise în favoarea unuia dintre cei 4 finaliști.

Кто заслужит звание сильнейшего экстрасенса 17 сезона? Узнаем сегодня в 20:00! Не пропусти ФИНАЛ #БитваЭкстрасенсов на #ТНТ. 🤔🙌

A post shared by 🔮 Битва Экстрасенсов (@bitva.extrasensov) on

Pe locul IV, în sezonul XVII, a fost clasată clarvăzătoarea Drya Voskoboeva, pe locul III, urmând Nadezhda Shevchenko. Nici de această dată victoria nu s-a îndreptat spre clarvăzătoarea estoniană Marilyn Kerro, peste 720 de mii de voturi îndreptându-se spre clarvăzătorul Swami Dashi.

Momentul a întristat-o profund pe clarvăzătoare, care și-a dorit mult să ridice brațul albastru. „Pentru mine a fost important să mă auto-depășesc și nu regret că am mai venit o dată. Știu ce înseamnă asta pentru mine, iar eu am făcut-o, m-am învins pe mine însămi”, a mărturisit clarvăzătoarea.

Spectatorii show-ului au fost curioși să afle care e relația actuală a estoniencei cu Aleksandr Sheps, aflând din aceeași emisiune că deși au fost cândva împreună, acum cei doi trăiesc separat, deși încă se mai iubesc. Marilyn a subliniat că scopurile lor s-au cam separat, iar dacă doi oameni nu mai adorm și nu se trezesc împreună, această relație nu mai poate fi considerată una veritabilă. Sheps a venit să o susțină și în finală, aducându-i un trandafir, iar după finală, cei doi au apărut împreună în câteva postări virtuale.

❤😎 #БитваЭкстрасенсов #ТНТ

A post shared by 🔮 Битва Экстрасенсов (@bitva.extrasensov) on

https://www.instagram.com/p/BOKxla6hs_s/?taken-by=alexenerg86

Foto: captură video

Distribuie articolul: