În urma selecției naționale Miss World Beauty & Talent International Moldova 2018, organizată acum 2 zile în capitală de către agenția ExclusivEvent, Mariana Susarenco a fost desemnată oficial să reprezinte Moldova în cadrul competiției Miss World Beauty & Talent Internațional 2018, competiție care se desfășura în acest an în Seoul, Coreea de Sud în perioada 15 – 30 iunie 2018. În competitie vor participa 30 de tari.

Mariana a absolvit facultatea de jurnalism și vorbește 4 limbi străine, engleza, rusa, franceza și spaniola, are  26 de ani, 1.73 m înăltime,  iar dimensiunile sale sunt 85-60-90.

„Este o onoarea pentru mine să reprezint Moldova în competiția internațională de frumusețe Miss World Beauty & Talent International 2018, una dintre cele mai prestigioase competiții internaționale de frumusețe.
După ce am participat în 2016 și 2017 în alte două competiții internaționale de frumusețe, participarea din acest an va fi o provocare pentru mine, având șansa de a-mi testa cunoștințele acumulate, de a învăța lucruri noi și de a acumula o experiență extrem de valoroasă. Știu că pentru a câștiga o competiție importantă de frumusețe, frumusețea fizică trebuie obligatoriu completată de calități morale și de inteligență.”

„Le sunt profund recunoscătoare tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au susținut de la bun început, familiei mele pentru încredere și suport, dar și agenției ExclusivEvent pentru că m-au considerat cea mai potrivită pentru această misiune”, a declarat Mariana Susarenco – Miss World Beauty & Talent International Moldova 2018.

Distribuie articolul: