A trecut o perioadă bună de când interpreta Mariana Șura nu ne-a mai arătat cum crește micuța Evelina, după ziua de naștere, dar și după prima sa apariție într-un videoclip al mamei. Astăzi, în schimb, s-a „lăudat” cu faptul că se bucură deja de ajutor din partea fetiței!

La sfârșit de septembrie, oamenii se înghesuiesc prin sate, în special pentru a culege rodul viței-de-vie. Iar în timp ce mulți artiști își continuă programul artistic prin țară, Marina Șura și-a luat fetița și a mers cu ea la Florești, la bunici, acolo unde le așteaptă și strugurii rumeniți de poamă.

În dimineața acestei zile, micuța Evelina participă la prima astfel de experiență din viața ei. „Primul cules de struguri…Evelina – profund emoționată”, comunică Mariana Șura, despre dovezile foto pe care a ținut să le împărtășească fanilor săi virtuali.

În fotografii, Evelina se arată de-a dreptul încântată de strugurii mășcați de poamă Isabella, pe care i-a găsit la vie. Se pare că i-au plăcut și la gust, pentru că forma și mireasma acestui soi de struguri e absolut încântătoare. Cântăreața dă de înțeles că are, în sfârșit, un ajutor de nădejde!

Amintim că Evelina a venit pe lume în ajunul de Mărțișor al anului trecut.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: