La aproape jumătate de an de când a adus-o pe lume pe Evelina, interpreta Mariana Șura are parte numai de bucurii din partea fetiței sale. Cântăreața s-a lăudat cu faptul că fetița sa a rostit deja primele frânturi de cuvinte. Ce rostește Evelina, vedeți mai jos.

„Într-un sfârșit au ieșit primele cuvinte: mi-mi (mama) și ba-ba (bunica). Noi spunem bunica, dar bunelul, glumind, a învățat-o „baba”! Ea spune mi-mi încă de pe la 4 luni… credeam ca are altă semnificație, dar atunci când plânge, îl repetă cel mai des! Pâna când, sunt mi-mi!”, a declarat interpreta ieri, pe contul său de pe o rețea de socializare.

Contactată de noi, interpreta a declarat că Evelina înregistrează succese zilnic. „În fiecare zi observăm schimbări noi! Evelina gângurește, ne povestește de-ale ei, ne cearta, se alintă! Când îl vede pe tati, îi zâmbește”, mărturisește fericita mămică. 

Amintim că anterior, Mariana Șura a dezvăluit următoarele, pentru portalul nostru: „Evelina a crescut fizic. E mai măricică, mai durdulie. Gângurește deja de mult timp, chiuie, vorbește în limba ei foarte mult, ne ceartă când nu-i acordăm atenție, se leagănă singură, îngână cu mine: aaaaaaaaaaaaa! Deja începe să se ridice cu spatele și cred că degrabă programul meu va fi supraîncărcat! Eva e energică și cu temperament! Noi spunem că e „moață” ca tatăl sau: cu caracter! Poze încă nu dăm. E doleanța soțului. Evelina e frumușică și e dulce tare. Are o voce frumoasă, iar noi spunem că va fi o viitoare ”Maria Ciobanu a Moldovei”!””

Foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: