Campania „Bucuria de a împărți ceva bun” vine în această săptămână să îți aducă o rețetă din copilărie, plină de amintiri frumoase și de mult dulce – tortul „Medovic”. Vezi mai jos cum Mariana Mihăilă a gătit în premieră tort cu îngrediente de la Dr.Oetker și ce surpriză ți-a pregătit celebrul brand în preajma sărbătorilor de Paște.

Artista recunoaște în filmuleț că gătește tort pentru prima dată, însă experiența i-a plăcut foarte mult. Mariana Mihăilă ne povestește ce îi prepară acasă fiului Marius, care sunt prăjiturile preferate și cine este bucătarul șef în casă. Vedeți mai jos rețeta tortului și cum l-a gătit înterpreta, pas cu pas.

Tortul pregătit a fost donat primului trecător pe care artista l-a întâlnit pe stradă, iar ideea de a împărți bunătăți cu cei dragi este susținută și de Dr.Oetker, care de Paști te va răsplăti.

Cumpără oricare 5 ingrediente de prăjituri pe același bon fiscal și înscrie numărul acestuia pe www.oetker.md sau trimite-l prin SMS la 1817. Vei intra automat în cursa pentru marele premiu, premiile lunare și premiile săptămânale din Campania „Bucuria de a împărți ceva bun”. Campania se va încheia la data de 30 aprilie 2018!

Marele premiu: o AUTORULOTA, premii lunare: 3 x Kit de camping: cort, saci de dormit, izopren, ladă frigorifică, masă camping, 10 x premii săptămânale: Kit de picnic: coș, pătură, set veselă, termos.

Dr.Oetker vrea să-ți facă primăvara mai frumoasă, iar tu să te bucuri împreună cu familia și prientenii de aceste premii. Toate detaliile sunt aici: www.oetker.md

P

Distribuie articolul: