Un scandal din 1994 a uluit lumea patinajului artistic. Nancy Kerrigan a fost lovită cu brutalitate din ordinul rivalei sale, Tonya Harding, pentru a fi scoasă din cursa către Olimpiadă. Povestea din anul 1994 este reluată astăzi în filmul „I, Tonya”, în care patinatoarea în cauză este jucată de talentata Margot Robbie, iar rolul acesteia a primit deja numeroase reviewuri pozitive. Mai mult, unii spun că australianca va fi nomanilizată la Oscarurile de anul viitor cu această prestație.

Frumoasa actriță de 27 de ani este aproape de nerecunoscut în rolul lui Tonya Harding, vedeta fiind oarceum urâțită prin machiaj și coafură. Chiar este de nerecunoscut!

Foto: People

Foto: People

Sebastian Stan, actorul de origine română născut acum 35 de ani în Constanța, apare în acest film în rolul fostului soț al patinatoarei Tonya Harding, Jeff Gillooly. Acesta este cel care a organizat atacul asupra lui Nancy Kerrigan, angajând un interlop pentru asta. Una peste alta, „I, Tonya” se anunță a fi un film mare pentru cariera lui Margot Robbie, scrie okmagazine.ro.

Distribuie articolul: