Kylie, mezina familiei Kardashian-Jenner, a deveni mamă pe 1 februarie, aducând în mare taină pe lume o fetiță pe care a numit-o Stormi. Tânăra în vârstă de 20 de ani a născut primul ei copil, după ce și-a ascuns sarcina timp de 9 luni, fiind primul copil al său cu rapperul Travis Scott.

Totuși, cele mai recente fotografii cu Kylie Jenner, alături de bodyguardul său, au ridicat multe semne de întrebare printre fanii vedetei. Stormi este o scumpete de fetiță, iar unii dintre admiratorii lui Kylie chiar spun că micuța seamănă izbitor de mult cu garda de corp foarte sexy a vedetei. Cine este bărbatul despre care toată lumea spune că ar fi adevăratul tată al copilului lui Kylie?

Ei bine, numele lui este Tim Chung, lucrează pentru familia Kardashian de mai mulți ani și este model în timpul liber, dar și polițist. Iar dacă analizăm fotografiile cu Stormi și cele cu Tim, asemănările sunt izbitoare. Prietenii virtuali ai lui Kylie cred că Stormi, în vârstă de 3 luni, este copia fidelă a bodyguardului și că nu seamănă deloc cu Travis Scott.

Tim Chung îngroașă și el lista gărzilor de corp devenite vedete datorită aspectului, dacă ne amintim și de bărbatul super arătos care are grijă de prima-doamnă a Franței, Brigitte Macron. Tim Chung a fost văzut în compania lui Kylie de mai multe ori de-a lungul anilor, dar le-a veghea și pe alte membre ale familiei, inclusiv pe Kris, Kim și Kourtney. 

Distribuie articolul: