Actorul și prezentatorul cunoscut în Rusia i-a spart nasul soție sale! Anunțul a fost confirmat chiar de fratele Elizavetei. La moment aceasta este internată în spital. Se pare că istoria se repetă.

Actorul și prezentatorul este deja cunoscut pentru comportamentul său violent. Acesta a fost acuzat de mai multe ori că și-a bătut soția, dar și alte femei cu care a avut relații. După căsătoria cu Elizaveta toți au sperat că actorul se va liniști, dar se pare că lupul îți schimbă blana, dar năravul ba.

Fratele Elizavetei a anunțat pentru Star Hit, că actorrul i-a spart nasul Elizavetei. „S-a întâmplat astăzi, ea se află în spital”, a mai adăugat acesta.

Din spusele lui Fiodor (fratele Elizavetei) nu este pentru prima dată când Marat a ridicat mâna la soția sa. Anul trecut pe când fiul lor era încă mic, Elizaveta a fost internată în spital cu traume grave la braț însă pe atunci nu se cunoștea despre violența la care aceasta este supusă.

Amintim că nu este pentru prima dată când actorul este implicat într-un asemenea scandal. În anul 2014 acesta și-a bătut soția până a băgat-o în spital. Pe atunci Basharov era căsătorit cu actrița Ekaterina Arharova, mariajul lor a durat un singur an.

Vezi mai multe detalii: Celebrul actor rus Marat Basharov și-a bătut soția până când a adus-o în stare de comă