Celebrul nutriționist italian, Gianluca Mech a venit la Chișinău pentru a lansa Dieta Tisanoreică și gustările dulci, dar extrem de grijulii cu silueta. De astăzi, slăbitul fără efort este de o sută de ori mai accesibil.

Berd’s Design Hotel a fost gazda unui eveniment inedit, unde invitații au avut ocazia să afle secretele Dietei Tisanoreice. Însuși creatorul acesteia, nutriționistul Gianluca Mech, i-a reunit pe toți cei pasionați de un mod de viață sănătos și dornici să descopere secretul prin care ”silueta perfectă” este o constantă, iar orice dietă este înlocuită cu mâncatul după regulile Tisanoreica.

Dieta Tisanoreică este asul din mânecă al celor mai grațioase vedete de pe covorul roșu. Este suficient să ne amintim despre aparițiile cuceritoare ale Evei Longoria, Britney Spears, Katie Holmes sau Alexandra Dinu.

Dieta Tisanoreică introduce în alimentație mixuri din plante, dar și alimente create după retete ale familiei Mech, produse menite să îmbunătățească metabolismul și să accelereze slăbirea, fara a frustra consumatorul, asa cum se întâmplă deseori când vorbim de un regim de nutriție.

Invitații speciali, Gianluca Mech și faimoasa jurată „Masterchef“ Patrizia Paglieri au dezvăluit care sunt programele personalizate ale marilor vedete și au demonstrat că cel mai râvnit vis al tuturor doamnelor și domnișoarelor exită. Da, dulciurile care nu îngrașă sunt o realitate și fac parte din Dieta Tisanoreică de 3, 7 sau 8 zile.

Oaspeții au avut parte și de un spectaculos show gastronomic jurații căruia au fost nimeni alții decât Gianluca Mech și Patrizia Paglieri. Comunicare interactivă, un meniu rafinat din partea restaurantului italian,cocktail-uri speciale, preparate pe baza unor noi produse Decottopia Gianluca Mech, testarea produselor cosmetice Gianluca Mech, cadouri și surprize au făcut evenimentul informativ și memorabil.

Distribuie articolul: