Arată foarte bine și a reușit să depășească problemele legate de somn și oboseală. Interpreta de muzică populară Olesea Olteanu povestește în detalii ce regim a abordat de câteva luni încoace și care este secretul în amânca orice și a rămâne totuși la kilogramele dorite și vigoarea caracteristică artiștilor.

„La sală merg de trei ori pe săptămână, câte o oră. Am antrenor personal care mă îndrumă mereu, nu doar l apartea de exerciții, dar și la cea legată de alimentație. Fac sala de patru luni și schimbările au început a fi vizibile pentru că am un regim destul de corect”, dezvăluie Olesea Olteanu pentru revista EA.md.

olesea colaj sala

Întrebată ce și cât mănâncă, artista a recunoscut: „Mănânc absolut orice, desigur pun accent pe mâncarea sănătoasă, somn regulat și destul. Am renunțat la obiceiurile nesănătoase pe care le aveam: mă refer la faptul că nu mâncam la timp, nu aveam poftă de mâncare chiar deloc, aveam insomnie și eram mereu fără puteri și am adoptat un stil de viață sănătos. Frumusețea fizică contează, mai ales pentru un artist, iar sportul este o metodă eficientă de a reduce simptomele stresului și cele ale depresiei.”

olesea 11

Olesea recunoaște că acum spertul este asemeni unui drog, un drog foarte util și plăcut, pentru care își face timp, chiar dacă are agenda plină. „Acum sunt mereu energică și mă simt în formă întotdeauna! Sportul a devenit un drog pentru mine, deși după prima săptămână de antrenament mi-am dat seama că nu este deloc ușor. Toate îți reușesc dacă învingi lenea. Eu îmi doream un fizic frumos, iar pentru aceasta mi-am dat seama că trebuie să mergi mereu mai departe, oricât de greu ar fi începutul”, mai recunoaște interpreta.

olesea 22

Acum că a ajuns la imaginea dorită, Olesea Olteanu are și forțe noi pentru realizări frumoase în 2016, duete deosebite, piese pentru inima ascultărorilor – toate realizate cu multă dăruire pentru toți cei care admiră cântecul popular și frumoasele tradiții.

EA.md îi dorește mult succes!

Foto: Mihai Marcuta, arhivă personală

Distribuie articolul: