Peste câteva zile va avea loc principala nuntă din acest an – cea a prințului Harry și Meghan Markle. Comunitatea mondială urmărește toate detaliile pregătirii pentru ceremonie, acordând o atenție deosebită logodnicei nepotului Elizabetei a II-a. Interesul față de noul subiect britanic nu combină numai originea americană, ci și detaliile biografiei familiei sale.

Meghan a spus în repetate rânduri în interviurile sale că mama ei, Doria Radlan, s-a luptat mult timp pentru drepturile ei și a insuflat în fiica ei abilitatea de a aprecia ce are familia ei. Așadar, una dintre amintirile minunate din copilarie ale lui Meghan a fost o călătorie în mahalalele din Jamaica, unde ea a ajutat-o ​​pe mama ei (care este lucrător social) cu o misiune caritabilă. Iar a doua zi a devenit cunoscut faptul că Doria a decis să ofere un interviu sincer lui Oprah Winfrey, în care a spus detaliile vieții sale dificile și a vorbit și despre educația fiicei sale. Detaliile întâlnirii lor nu au fost încă dezvăluite, dar, aparent, interviul va fi o adevărată senzație. Paparazzii au observat că Radlan ieșea din conacul lui Oprah din Santa Barbara – în mâini mama lui Meghan avea un cadou, primite în mod tradițional de către fiecare oaspete al spectacolului Oprah.

Potrivit unei surse, Doria a petrecut în jur de 6 ore în studioul jurnalistei. Interviul va fi publicat, cel mai probabil, inainte de nuntă!

Vezi și: Meghan Markle este desființată de fratele vitreg! „ O să-și bată joc de tine și de moștenirea regală a familiei tale”

Declarații oficiale din partea reprezentanților lui Meghan Markle și Oprah Winfrey nu sunt, ceea ce sporește interesul utilizatorilor și creează senzație în spațiul virtual.

Meghan Markle s-a născut în California, în familia lui Thomas Markle și Doria Radlan. Logodnica prințului Harry are un frate de 50 de ani, Thomas Markle Jr., și sora Samantha Grant, de 53 de ani.

Distribuie articolul: