Să ai imprefecțiuni, nu e ceva de ce ar trebui să te rușinezi. Fiind atletă profesionistă, Stephanie Rothstaine Bruce își arată corpul după naștere pentru a demonstra mamelor că acestea nu au motiv de a se rușina, transmite EA.md cu referire la Huffington Post.

Mamă doi copii, Stephanie Bruce postează fotografii pe Instagram arătând lumii cum corpul său se schimbă după naștere. Iată ce mesaje de încurajare le transmite ea femeilor aflate în situația ei:

„În timpul sarcinii, și după naștere îmi era rușine de corpul meu, dar mi-am dat seama că foarte multe femei nu vorbesc deschis această problemă.”

„Când alerg, încă îmi urinez pantalonii, am diastasis recti(separrea muschilor abdominali ultraperiferici) vergeturi și alte probleme post-natale. Am vergeturi de la doi copii ce au fot născuți cu o diferență de 15 luni.”

2

„Distribui aceste fotografii pentru ca mamele și viitoarele mame să știe că mereu se pot întoarce la corpul lor atletic, își pot pune scopuri, pot deveni mame, pot avea imprefecțiuni dar în pofida la toate imperfecțiunile, nu vă rușinați de corpul vostru ci din contra să aveți încredere în propria personalitate.”

3

„Am mușchi care trebuiesc întăriți, picioare puternice ce sunt oricând gata de zbor.”

4

„Știu că trebuie să lucrez mult pentru a obține acel abdomen cu mușchi puternici.” 

5

„Fiți încrezute în sine și nu vă rușinați de corpul vostru” .

Foto: Instagram.com

Violeta Dimitrov, stagiară

Distribuie articolul: