Ducesa nu complică lucrurile când vine vorba de machiaj și la fel gândește și make-up artistul ei, Daniel Martin. Faimosul make-up artist a lucrat cu celebrități precum Jessica Albă, Jessica Biel sau Nina Dobrev și este de părere că pentru a arăta bine nu este nevoie de straturi de machiaj. 

„Un ruj roșu clasic, pleoape în nuanțe metalice și gene false cu aspect cât mai natural – iată un look simplu de petrecere la care orice femeie aspiră, pentru că este atât de iubit pe covorul roșu. Cred că e tot ce are nevoie orice femeie pentru a se simți că o zeiță la un eveniment special”, a declarat Daniel Martin pentru People.

1. Aplică cu o masca super hidratantă

Un machiaj nu are cum să arate bine dacă piele ta este uscată și nehidratată. Înainte de un machiaj pentru un eveniment special hidratează tenul cu o mască facială bogată în vitamine, astfel fonul de ten se va aplica mult mai bine.

2. Poartă ruj roșu

Roșul pe buze e senzual și divin de sărbători, iar acum ai atât de multe opțiuni care creează un impact uimitor! Dacă nu ai experiență cu nuanțele puternice, aplică rujul în centrul buzelor și apoi folosește-ți degetele pentru a întinde culoarea către extremități.

3. Aplică strălucire metalică pe pleoape

Fardul metalizat este recomandarea make-up artistului de sărbători și probabil cel mai potrivit ar fi auriul-șampanie, pentru că arată atât de glam alături de rujul roșu.

4. Adaugă lumină

Daniel Martin îți recomandă  nu uiți de iluminator – e doar un mic detaliu, însă face diferența! Fie  alegi o formulă cremoasa sau pudratăasigurate  nuanță ți se potrivește perfect. Dacă ai ten cu subton roz, alege o nuanță deschisăperlată, iar dacă ai ten măsliniu îți recomand unul ce bate spre galben-auriu.

5. Privire provocatoare cu ajutorul generol false

Genele false sunt opționale, mai ales dacă ai fost înzestrată cu gene lungi și dese, însă Martin crede că acestea pot transformă total un look de petrecere. Dacă în rest machiajul tău e natural, aplicarea genelor false îl va face demn de covorul roșu. Alege un set natural, care se aplică ușor.

Citește și: Rujul roșu, vedeta sărbătorilor de iarnă! Iată 5 nuanțe superbe (Foto)

Distribuie articolul: