Fosta prim-ministră Maia Sandu, așa cum rar avem ocazia să o vedem. Sandu a oferit un interviu pentru „Un show de doi Galben” și pe lângă subiecte de politică a deschis și parantezele în ceea ce privește viața personală. Fosta prim-ministră ia în calcul înfierea unui copil.

„M-am gândit și am și încercat să investighez procedurile. Nu am renunțat la acest lucru. Din păcate, din ce am înțeles, există niște procese viciate și există și corupție în tot acest proces. Sper, într-o zi, să reușesc să mă clarific”, a spus Maia Sandu.

Întrebată dacă regretă că s-a dedicat mai mult carierei profesionale decât vieții personale, politiciana spune că nu are regrete legate de acest aspect.

„Nu știu dacă există regrete. Atât timp cât reușești să petreci ceva timp cu oamenii dragi, pentru că, mă rog, familia e mai mare. Eu am o familie extinsă mare. Tatăl meu a venit dintr-o familie de șapte copii, mama dintr-o familie cu șase copii, respectiv unchii și mătușile mele au câte doi-tre copii. Eu am foarte mulți veri și ținem legătura des. Suntem o familie unită și pe o parte, și pe alta. Acum verii mei au nepoți, au copii, nu duc lipsa de comunicare cu copiii care te umplu de energie prin modul lor de a fi, pentru că sunt foarte isteți și pozitivi.”

O altă declarație deosebită a fost despre președintele țării. Maia Sandu a fost întrebată ce părere are despre omul Igor Dodon. 

„Eu cred că este un om frustrat, care de-a lungul timpului s-a lăsat umilit și a tot acumulat frustrări și acum încearcă să se revanșeze și să demonstreze că el este șeful, dar în rest știu că este un om, care se pricepe la tras sforile și este un om care spune tare multe minciuni și după cum vedem este un om care îi trădează pe toți. Începând de la Voronin și până acuma, vedeți că este gata să își schimbe și discursul să își schimbe absolut orice. El ține foarte mult să obțină al doilea mandat de președinte, nimic altceva pentru el nu contează, el este gata să își sacrifice propriul partid doar ca să obțină al doilea mandat, deci e un egoist.”

Pentru alte dezvăluiri vezi interviul. 

Distribuie articolul: