Care este cel mai bun lucru la o tunsoare lob (un bob mai lung, care ajunge până în apropierea liniei umerilor)? Desigur, versatilitatea ei încântătoare! Superdrept sau buclat lejer, ca de vară – acestea sunt cele mai populare variante de coafare a lobului.

Vine cu pași repezi, dar hotărâți, tocmai de la începutul anilor 2000, o reinterpretare la fel de sexi al acestei coafuri: lobul cu șuvițe în scări, filate și vârfuri inegale, îndreptate cel mai adesea către exterior.

Un mix extrem de reușit între coafurile glam ale Hollywoodului de altădată și începutul anilor 2000, acest stil a început să prindă teren în sezonul rece al anului 2018, tot mai multe celebrități feminine internaționale abordându-l. Știi bine că l-ai văzut, în ultima vreme, la Zendaya, Bella Hadid, Chloe Grace Moretz, Amber Heard, Taylor Swift și Kendall Jenner!

Potrivit spuselor lui Gregory Russell, hairstylistul vedetelor de la Hollywood și cel care s-a ocupat de coafura șic a adorabilei Chloe Grace Moretz purtată la evenimentul Variety Power of Young Hollywood (foto sus), „acest stil retro-modern poate fi privit ca o reinterpretare a clasicului lob cu bucle lejere și nefinisate spre vârfuri” pe care l-am văzut deja mult, mult mai mult decât ar fi fost necesar – asortat atât unor outfituri basic, de street style, cât și unor evenimente mondene elegante, precum cocktail parties sau chiar nunți, botezuri etc.

Avantajul acestui tip de tunsoare este, desigur, că se potriveşte foarte bine cu orice formă a feţei și cu toate tipurile de păr.

SURSA

 

Distribuie articolul: