Deși pare o imagine editată în Photoshop, totul este real. Două gemene și doi gemeni s-au cunoscut și s-au căsătorit, un eveniment cum rareori se întâmplă.

Brittany și Briana, două gemene identice în vârstă de 32 de ani, au spus „Da”, căsătorindu-se cu gemenii identici Josh și Jeremy Slayers . Acesta a fost punctul culminant al Festivalului Zilele Gemenilor, organizat sâmbătă în Twinsburg, Ohio (Statele Unite). Cele două perechi s-au căsătorit în același timp în cadrul unei ceremonii cu tema inspirat denumită „Twice Upon a Time/A fost de două ori ca niciodată”. Și, într-adevăr, chiar așa a fost, ca niciodată!

„E o poveste care a devenit realitate”, a spus Briana pentru revista People. „Să ne mărităm cu gemeni a fost foarte important pentru noi. Chiar și când eram mici îmi amintesc că eram la grădiniță și asta ne doream”, a adăugat ea.

Spre marele lor noroc, Josh și Jeremy gândeau la fel și își doreau să se însoare cu gemene. Destinul lor a fost să se îndrăgostească de cele două surori. „Cred că și ei au avut aceleași probleme ca și noi când mergeau la întâlniri cu cei care nu aveau frați gemeni. E greu când ești cu cineva care nu înțelege legătura dintre gemeni”, a explicat Brittany.

Brittany și Briana erau conștiente că șansele lor de a se îndrăgosti de gemeni identici erau incredibil de mici. Tocmai de aceea s-au înscris anul trecut la festivalul Twins Day, cel mai mare eveniment anual dedicat gemenilor din toată lumea. Acolo, ele i-au remarcat imediat pe cei doi frați Slayers. „Stăteam pe gradene și i-am zărit pe acești tineri arătoși care păreau să fie de vârsta noastră”, a povestit Brittany pentru ABC News. Ea și-a strâns sora de mână și i-a arătat pe cei doi gemeni. Briana a simțit aceeași atracție de la prima vedere. „Erau uimitori”, a mărturisit ea.

Cele două au reușit să facă cunoștință cu Jeremy și Josh în ultima zi a festivalului, în noaptea petrecerii de închidere. Câteva zile mai târziu, cei doi gemeni le-au scris fetelor pe Facebook, întrebându-le dacă vor să se vadă și la ediția din acest an a festivalului. Nimeni nu știa că ei se vor căsători acolo.

Cele două gemene se concentrează acum spre viața lor de familie… împreună. Ele își doresc să locuiască în aceeași casă și să-și crească la un loc copiii. Ne gândim că vom fi două mame și doi tați. Ne vom face familiile împreună”, a mai spus Brittany.

Distribuie articolul: