Misiunea Socială „Diaconia” a lansat pe 28 noiembrie, campania de Crăciun „În brațele mamei”. Desfășurată pentru al șaselea an consecutiv, campania are scopul de a susține cuplurile mamă – copil aflate în situații de criză. Simbolul campaniei sunt jucăriile de brad hand-made care, confecționate de cei implicați în acțiunile campanie și vândute în cadrul târgurilor de caritate, reprezintă o șansă pentru ca fiecare copil să crească în brațele mamei sale.

Campania va culmina cu telemaratonul național organizat în parteneriat cu televiziunea publică Moldova 1 și va avea loc în direct la data de 17 decembrie între orele 15:00-19:00.

Ambasadoare a campanie „În brațele mamei” a devenit și Stela Popa, prezentatoare TVR2 România:
„Orice mamă e un înger păzitor pentru micuţul său (..) Cert este că toate mamele trebuie să fie susţinute, încurajate şi ascultate. Pentru că de mame depinde viitorul omenirii, viitorul unei ţări, viitorul unui suflet.
Îi ofer copilului meu necondiţionat braţele mele ori de câte ori cere asta. La fel face şi Misiunea Socială „Diaconia”, îşi doreşte să aducă „În braţele mamei” toţi îngerii acestei lumi. Urmaţi exemplul!”

dana-ciobanu-diaconia

natalia-madan-diaconia

Mesajul Nataliei Madan, blogger Planeta Mami: „Printr-un simplu gest, prin susținerea campaniei, putem oferi șansa fiecărui copil să crească în căldura brațelor mamei”.

in-bratele-mamei

victoria-dumbrava-diaconia

 

Campania „De la Mame pentru Mame” scrie istorie de mai bine de 6 ani. La început am organizat concerte de caritate pentru a aduna fonduri pentru construcția centrului, apoi am organizat ateliere de creație unde am invitat mame pentru a confecționa jucării de brad. Jucăria de brad a devenit legătura dintre mama care sprijină proiectul și mama pe care, grație donațiilor, reușim să o ajutăm să-și păstreze copilul aproape.

Implică-te și tu! Donează pe Guvern24: http://bit.ly/2gKPkFy
sau prin E-donații pe: http://bit.ly/1OPDUKi