Invitați în emisiunea lui Ellen DeGeneres, Madonna și Justin Bieber nu s-au șfiit să ofere detalii din intimitatea lor, vorbind fără perdea despre experiențele lor sexuale. Prezentatoarea TV ia provocat la un joc – Never have I ever/Eu niciodată nu am, iar Regina și Prințul Popului au acceptat, deși nu știau ce urmează. Asta trebuie să o vezi, dar și să o auzi.

Cei doi au fost puși să joace în emisiune „Never Have I Ever” (Niciodată nu am…), care în toate cazurile a dus la destăinuirea unor detalii „picante” din viața vedetelor, relatează Billboard, potrivit Ziare.com. Tema jocului a fost dintotdeauna una de natură sexuală.

Publicul și telespectatorii uneia dintre cele mai populare emisiuni din SUA au aflat cu surprindere că Madonna, de 56 de ani, și Bieber, de 21, au mai multe lucruri în comun decât ar crede. Ambii au admis că „și-au făcut de cap” în baie, în timpul unei petreceri, că s-au întâlnit cu frați sau că s-au aflat în ipostaze tandre când în cameră se mai afla cineva.

În plus, atât Madonna, cât și Bieber, care abia a devenit major, au recunoscut că au făcut sex cu persoane al căror nume nu îl cunoșteau.

Era de așteptat ca Ellen să observe că Madonna și Bieber sunt perfecți unul pentru celălalt, ceea ce gazda emisiunii a și făcut, mai cu seama că Madonna a declarat că cel mai tânăr iubit, din viața de femeie trecută de prima tinerețe, a avut 22 de ani.

Distribuie articolul: