Mădălina Ghenea și-a luat prin surprindere fanii cu anunțul legat de faptul că va deveni în premieră mămică. Fotomodelul român este în așteptarea unei fetițe, asta deși, o recunoașe chiar ea, a fost convinsă întreaga viață că va educa doar copii adoptați. Bărbatul care i-a apărut în cale, însă, a reușit să-i facă universul mult mai frumos și plin de culoare!

Mădălina Ghenea, însărcinată în 8 luni! Viitorul tătic este un tânăr milionar român

Modelul de 28 de ani nu mai ascunde faptul că este în așteptarea unei minuni. Și asta, deși este foarte sceptică la capitolul apariții în presă și relația cu jurnaliștii. Excepții au fost câteva interviuri exclusive din presa română și italiană, în care celebra româncă își recunoștea public statutul de mămică în devenire.

Într-una din zilele trecute, Mădălina a decis să publice pe Instagram un răspuns la una din întrebările ce i-au fost puse în interviul pentru publicația The Art of Living. În acest răspuns, Mădălina vorbește despre cel care i-a schimbat lumea – milionarul ieșean Matei Stratan:

17077139_1067761830035589_422501026738733056_n„Copilului mei… vreau să îi transmit că îl iubesc și o să-l iubesc toată viața. Și poate ar trebui să mă opresc aici… Am vorbit despre eșecuri, despre cât de greu îmi este să gestionez relația cu presa și cu publicul. Aparirțiile zilnice pe paginile tabloidelor m-au făcut sa mă izolez, să ascund această minune.

Zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată. Da, am ascuns acest miracol, spun miracol pentru că o perioada bună de timp până a apărut Matei am fost convinsă că voi avea doar copii adoptați.

Matei este un miracol și el este cel care a crezut din prima clipă că merit să fiu fericită, să fiu cu adevărat împlinită. Din miracol se naște miracol. Ne-am decis greu să facem această invitație publicului, în intimitatea noastră, doar noi trei și dragostea noastră”, spune viitoarea mămică.

Modelul a trădat că este în așteptarea unei fetițe și că deja primește daruri cu această ocazie:

🎀🍼😇💕 #littlefeet

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Foto: Instagram