Dacă vreo doi ani consecutiv am avut doar naturalețe la nivel de tendințe în machiaj, 2018 vine cu un pic de sclipire. Se acceptă, chiar se dă preferință sidefului, însă el trebuie să fie dozat și aplicat fie doar pe buze, fie numai pe pleoape.

Într-un interviu marca 20+ acordat pentru EA.md, make-up artista Liubov Ojog ne-a povestit despre tendințele în materie de machiaj, ce se poartă și unde nu ar fi bine să exagerăm.

Liubov Ojog

„Tendințele la nivel de machiaj în 2018 sunt bine definite:

nu s-au săturat de naturalețe – ea e la modă și în continuare;

a apărut sideful. Până și rujurile mate pot fi sidefate, eu deja mi-am aprovizionat arsenalul cu asemenea rujuri – apopo, foarte rezistente;

Nu vom exagera însă, sideful trebuie aplicat în doze mici și doar pe unele elemente machiate: fie doar pe pleoape, fie numai pe buze;

Clienții încă au rezerve la sidef, iar matul clasic, foarte în vogă anul trecut, s-a întipărit destul de bine pe conștiința femeilor”, a notat fondatoarea Creative Academy Liubov Ojog.

Întrebată în cadrul interviului despre cel mai neobișnuit make-up pe care l-a făcut, Liubov a declarat:

Cea mai deosebită cerere de make-up pe care am avut a fost din partea unui domn străin, care a venit la salon cu soția sa, iar după ce am machiat soția mi-a cerut un smookey eyes cu geme, corecție, buze – tot ce conține un machiaj de acest tip. Pentru femei am făcut mii de machiaje de tot genul.”

„Îmi dedic și rezerv timp proiectelor speciale anume pentru că ele mă fac să cresc. Clientele își doresc în mare ceva comercial, însă eu fiind om de artă am nevoie de culoare, de creașii extravagante, descopăr noi tehnici sau alte combinații deosebite. Vreau să mergem pe piața internațională, iar ținta noastră este Revista Vogue. Aici trebuie să rupem toate barierele, toate ramele comerciale”, mărturisește fondatoarea Creative Academy Liubov Ojog.

Foto: Cernei Margarita

Distribuie articolul: