Adesea, aparițiile publice ale familiei prezidențiale stârnesc numeroase critici în rândurile internauților cu privire la ținutele pentru care optează. Fiind invitat la un interviu realizat de portalul de știri UNIMEDIA, Igor Dodon a oferit mai multe detalii despre cum el și soția lui își aleg ținutele.

Dacă cineva ar fi crezut că familia prezidențială are un stilist personal, iată că într-un interviu recent, Igor Dodon a declarat că singur își creează ținuta, iar în cazul evenimentelor cu un dress-code prestabilit, atât el cât și soția lui, îl respectă cu strictețe.

Nu avem stilist, nici nu avem timp și cred că nici nu este cazul. Ceea ce ține de ținuta la unele evenimente, precum cel de la Tokyo, acolo sunt niște cerințe scrise despre cum trebuie să fie vestimentația atunci când mergi la un eveniment de post. Atunci a fost a doua oară în viață când am îmbrăcat fracul, prima oară l-am îmbrăcat 20 de ani în urmă, când am fost mire”, spune Dodon.

Tot în acest interviu Igor Dodon a oferit detalii exclusive despre cum… face shopping! Acesta a menționat că are nevoie de doar 5-10 minute într-un magazin ca să-și aleagă ceea de ce are nevoie.

„Ceea ce ține de vestimentație, eu cred că toți bărbații la fel procedează. Dacă soțiilor, doamnelor le place să meargă prin magazine, să aleagă… eu intru în magazin și în decurs de 5-10 minute spun ăsta, ăsta, ăsta și gata mai mult nimic. Și, de obicei, lumea spune că aleg bine”, a încheiat Igor Dodon.

SURSA: Unimedia

FOTO: Instagram