După patru luni de fericire deplină alături de fetiţa lor, Lorena Bogza şi soțul său, Iurie Nastas, şi-au încreștinat, ieri, fetița, la mănăstirea ”Sf. Gheorghe” de la Suruceni. Mai multe detalii despre botezul Dăriuței, aflăm chiar de la proaspăta mămică.

”Nașii de botez sunt două familii de prieteni apropiați. Noi, părinții, am renunțat la tradiția de a avea 99 de cumetri, așa cum se întâmplă la mai toate casele și am vrut ca Daria să știe cine îi sunt nașii și să aibă o legătură de suflet cu ei. Când sunt mulți, vă asigur că majoritatea copiilor, dacă nu chiar toți, nici măcar nu știu cine i-a botezat”, a declarat, pentru portalul nostru, fericita mămică.

”La botez au participat doar membrii familiei – a fost un eveniment foarte frumos, iar Dăriuța a fost cuminte, cuminte. Părintele a spus chiar, la un moment dat, că trebuie să învățăm de la ea să fim ascultători și cuminți”, ne-a mai spus Lorena Bogza.

Amintim că fetița jurnalistei Lorena Bogza și a lui Iurie Nastas a venit pe lume la 25 martie. 

Recent, în cadrul unei emisiuni TV, Lorena a precizat următoarele, despre revenirea la meserie: ”Îmi doresc să revin din toamnă, dar, deocamdată, mă uit că prințesa mea este mică și mi-e greu să iau o decizie. Poate în toamnă, când voi vedea că are șase luni și îmi va fi mai ușor. Dar abia aștept. Pentru mine, e foarte greu să ghicesc. Mi-e dor de meserie și să mă întâlnesc cu cei care mă urmăreau în fiecare zi de luni. Sigur că mi-e dor. E un lucru pe care l-am făcut de atâția ani, mi-a intrat în sânge și de care mi-e greu să mă despart.”

FotoFacebook.com

Distribuie articolul: