Lolita rămâne a fi una dintre cele mai rebele şi pline de nebunie artiste din Rusia. În vârstă de 53 de ani, interpreta s-a dezbrăcat pe scena festivalului muzical internaţional „Jara-2017” , care a avut loc la Baku, Azerbaijan. Priveliştea a şocat publicul, iar pozele cu aceasta au stârnit valuri de critici printre utilizatorii reţelelor de socializare.


Prestaţia Lolitei Milyavskoy la închiderea festivalului „Jara-2017” a devenit memorabilă pentru toţi cei prezenţi. La sfârşit de numărul muzical, artista şi-a aruncat mantia, rămânând astfel într-o salopetă semi-transparentă.

„La finalul piesei, mi-am scos mantia și am spus că vreau să rămân singura artistă grasă din showbizz-ul rus, pentru că toţi deja au slăbit. Acest gest nu este decât o glumă, deci cei care nu au simţul umorului – au propriile lor reacții”, a declarat Lolita.

lolfghjk

Prezentatorul Maxim Galkin a întrebat-o pe Lolita dacă scena cu dezbrăcatul era planificată din timp sau a fost improvizată, iar interpreta și aici a dat dovadă de ironie:

„Maxim, se pare că ce a pierdut soția ta (referindu-se la Alla Borisovna Pugacheva), a venit la mine. Vreau să rămân unica femeie grasă.”

Chiar dacă publicul a susţinut-o cu aplauze, internauţii au criticat-o dur pe reţelele de socializare, publicând tot felul de meme-uri.

Foto: 1news.az

Autor: Gabriela Grițco, stagiară

Distribuie articolul: