Gest nobil și demn de urmat din partea prezentatoarei matinale Jurnal TV, Lilia Ojovan. Aceasta a scos la licitație pe o rețea de socializare o proaspătă distincție pe care a primit-o pentru a contribui la salvarea vieții unui bebeluș care suferă de un viciu cardiac.

Lilu

„Trofeu de vânzare!
Aseară am primit premiul „Femeia Anului 2016” la categoria „mămica anului” din partea revistei Aquarelle. Sunt fericită că l-am primit – însă nu îl merit. Îl merită mamele care cresc singure 4 copii, care își dau ultima bucățică de pâine puișorilor săi, care stau pe marginea pătuțurilor de spital, unde copilașii lor se chinuie. Vreau tare să îl ajutăm pe Matei, care la doar 3 luni și jumatate are nevoie de o operație pe inimă. Vreau să vând premiul, și toți banii să îi donăm în conturile pentru salvarea lui Matei. Aștept propunerile voastre. Între timp puteți dona aici: https://www.caritate.md/donations/matei-sufera-de-o-malformatie-congenitala-cardiaca-severa”, a notat Lilu.

img_5557

Mai mulți amici virtuali i-au apreciat gestul jurnalistei,  i-au urmat exemplul, dar nu au oferit încă o sumă pentru a procura trofeul. Precizăm că micuțul Matei este în atenția mai multor organizații care au proiecte similare. Grupul de mămici Ask a Mom ne îndeamnă să donăm pentru aceeași cauză aici: https://www.generosity.com/medical-fundraising/save-matei